Goedkope studs in Nederland

Iedereen kent ze, studs! Verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren en overal te vinden.
Op veel fashion blogs, zowel nationaal als internationaal vind je uitleg met foto’s over het bewerken van je kleding met studs, ook wel do it yourself (DIY) genoemd. Denk bijvoorbeeld aan een paar All Star sneakers bewerkt met studs, de kraag van je blouse wat stoerder met studs of zelfs een BH met studs!
De twee meest gangbare soorten studs zijn gewone studs en plak studs. De gewone studs hebben pinnetjes aan de achterkant waardoor ze makkelijk te bevestigen zijn op zachte en flexibele materialen. De plakstuds zijn plat gemaakt aan de achterkant en kun je dus erg makkelijk op hardere materialen bevestigen, denk hierbij aan iPhone hoesjes en schoenen.

Tegenwoordig kun je zelfs nagelstuds kopen, een kleinere variant waar je je nagels mee kunt bewerken! Een nieuwe trend regelrecht over komen waaien uit Amerika. Deze nagelstuds zijn verkrijgbaar in een vierkante en ronde vorm.

Wil je studs kopen? Misschien niet de grootste, maar zeker de goedkoopste aanbieder van studs is Studs Accessoires.nl. Je vindt er een groot aanbod aan goedkope studs, nagelstuds én er komt elke week een nieuwe DIY online. Daarnaast hebben ze ook een beperkt maar zorgvuldig uitgezocht assortiment schoenen en tassen, bewerkt met studs!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply